Vi bygger broer med viden

Vi lærer ikke af historien, hvis vi ikke læser om den.

SFINX abonnementsbetingelser

For eksisterende abonnenter

Betaling af abonnement og gaveabonnement

Du betaler dit abonnement og gaveabonnement én gang årligt. Du modtager faktura i begyndelsen af januar måned. Betaler du via Betalingsservice, så trækkes pengene på din konto i begyndelsen af januar. Du kan betale dit abonnement på flg. måde:

Automatisk fornyelse med BS

Du kan tilmelde dit abonnement og gaveabonnement til betaling via Betalingsservice. Det kan du gøre næste gang du skal betale, eller du kan tilmelde det til Betalingsservice i din bank nu. Husk at dit kundenummer og abonnementsnummer er det samme:
PBS nr.: 01618288
Deb.gr.nr: 00001
Kundenr.: Kundenr.

Forny i vores webshop

Du kan også vælge at forny dit abonnement og gaveabonnement i vores webshop. Det kan du gøre før du modtager din faktura eller efter du har modtaget den – det vælger du selv.

Forny ved bankoverførsel

Du kan også vælge at betale via din bank når du har modtaget din faktura.

Betal flere år frem

Hvis du ønsker at betale flere år frem for dit abonnement og gaveabonnement, så send en email til vores kundeservice. Så kontakter vi dig.

Levering

Du modtager SFINX 4 x årligt; i marts, juni, september og december måned. Tidsskriftet leveres folieret, direkte til din adresse.

Manglende levering

Hvis du ikke har modtaget SFINX senest den 1. i måneden efter du skulle have modtaget det, så send en email til vores kundeservice. Vi sender et erstatningsnummer.

Reklamation

Hvis dit SFINX er beskadiget, fx af regn, så det ikke kan læses, så send en email vores kundeservice. Vi sender et erstatningsnummer.

Overtagelse af et abonnement

Hvis du ønsker at overtage et abonnement, fx fra et familiemedlem, så skal du sende en email til vores kundeservice. Så kontakter vi dig.

Overtagelse af et gaveabonnement

Hvis en modtager af et gaveabonnement ønsker at overtage abonnementet, skal vedkommende sende en email til vores kundeservice. Så kontakter vi vedkommende.

Opsigelse af abonnement og gaveabonnement

Abonnementet betales forud for et år ad gangen og løber indtil du opsiger abonnementet skriftligt. Har du tegnet abonnement fx for 2022 fortsætter abonnementet i de følgende år medmindre du selv aktivt afbestiller. Afbestiller du abonnementet midt i et løbende abonnementsår, betaler du løssalgspris for de numre, der allerede er leveret. Eventuelt overskydende beløb overføres til den konto du oplyser. Er du tilmeldt BS skal du selv sørge for at afmelde din BS-aftale. Hvis du ønsker at opsige et abonnement, så skal du sende en email til vores kundeservice.

For nye abonnenter der køber introtilbud

Når du benytter dig af vores introtilbud på Tidsskriftet SFINX, får du et abonnement, eller et gaveabonnement, til nedsat pris i en periode. Når perioden ophører skal du betale normal abonnementpris, hvis du ønsker at fortsætte dit abonnement.

Når du benytter dig af vores introtilbud, og tegner et abonnement eller gaveabonnement, så gælder de samme betingelser efterfølgende som for eksisterende abonnenter. Du modtager Tidsskriftet SFINX i den periode du har betalt for. Hvis du ikke aktivt afmelder dit abonnement eller gaveabonnement, så betragter vi det naturligvis som et ønske om at fortsætte abonnementet, og vi sender en faktura. Vær derfor opmærksom på betingelserne for opsigelse af abonnement og gaveabonnement.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at sende en email til vores kundeservice.

X