Varmt tak for jeres donationer!

Forlaget og bestyrelsen vil gerne takke alle der har hjulpet os med en donation. Alle bidrag takker vi varmt for – og vi er stolte og beærede over I ville betænke os.

Kultur, forskning og formidling er sjældent rentabelt ud fra et økonomisk perspektiv, men derfor er det alligevel en nødvendighed at gøre den tilgængelig for så mange som muligt.

Mere end nogensinde er viden og forståelse om Europas historie og kultur afgørende, en historie der forbinder os med Middelhavsregionen og Mellemøsten. Forlaget Orbis udgivelser har sit fokus her. Det har vi 45 års erfaring med gennem udgivelse af tidsskriftet Sfinx. Vi tror på, at viden og indsigt bygger broer, og at et dybt kendskab til historien er afgørende for, at vi forstår den kompleksitet vi ser i Europa nu.

Vi har fortsat brug for din støtte. Forær en ven et abonnement, eller en bog, køb et større oplag til brug i din virksomhed, så vil vi blive meget glade og taknemmelige. Bøger og abonnementer kan du købe i vores butik i Gothersgade 60, i vores webshop, eller du kan bestille dem hos din lokale boghandler. Du kan donere et beløb ved at indbetale på forlagets konto i Danske Bank, mærket ”donation”:

Reg. nr. 3409
Konto nr. 48 09 514 587
SWIFT BIC: DABADKKK
IBAN: DK23 3000 4809 5145 87 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X