Tidsskriftet SFINX Gaveabonnement 2020 · Fornyelse

Tidsskriftet SFINX Gaveabonnement 2020 · Fornyelse
DKK 345,00
Du sparer

Du kan genabbonnere her i vores webshob. Husk at skrive abonnementsnummer og dit navn når du fonyer gaveabonnementet.

Du kan også forny gaveabonnementet ved at lave en bankindbetaling til Danske Bank, Regnr.: 3000 Kontonr.: 4809514587. Husk at skrive abonnementsnummer og navn i beskedfeltet.

SFINX er det eneste tidsskrift i Nordeuropa, der udelukkende dækker Middelhavsområdet

Landene rundt om Middelhavet er både Europa og Europas nærmeste naboer. Men de er også brohoveder til Afrika og Asien. For at forstå vores egen samtid er det både afgørende og nødvendig at forstå det som er sket, og det som sker nu, i området. Middelhavsområdet er blevet kontrolleret af skiftende magthaverne, kongeriger og bystater, der også har kontrolleret handel og forbindelse til fjernere destinationer. Her er det blevet til møder mellem kulturer, som har udvekslet viden og forestillinger. Kulturer i Ægypten, Mesopotamien, Grækenland og Italien var således civilsationsudviklende og civilisations­bærende forudsætninger for vores egen kulturhistorie. Tidsskriftet SFINX fortæller om Europas, Mellemøstens og Nordafrikas fælles historie og kulturelle relationer. Fra de første mennesker slog sig ned omkring Middelhavet, helt frem til vores egen tid.

In Stock.
DKK 345,00
Du sparer

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

Our website uses cookies to remember your settings, statistics and personalization of content and ads. This information is shared with 3rd party. By continuing to use the website you accept the cookie policy.