Foredrag: Hvad så Europa?

Foredrag: Hvad så Europa?
DKK 75,00
Du sparer

Tid: Torsdag d. 14. november 2019, kl. 19–21

Sted: Sct. Andreas Kirke (Festsalen), Gothersgade 148, 1123 København K.
Billetter: Først til mølle..., 60 billetter, billetsalg lukker tirsdag den 12. november 2019.

Hvordan lykkedes det Europa at dominere verden i 500 år? Hvorfor er det slut nu? Uffe Østergård, professor emeritus CBS, gennemgår hvorfor Europa i disse år mister evnen til at påtvinge resten af verden vores opfattelse og normer. Det har været undervejs i mange år og der er gode økonomiske og demografiske årsager til tabet af indflydelse, men hvorfor er Europas dominans i verden svækket og hvordan hænger det sammen i et idehistorisk perspektiv?

Om Uffe Østergård

Historiker og debattør med speciale i europæisk identitetshistorie. Han er Jean Monnet professor i europæisk civilisation og integration ved Aarhus Universitet og prof. emeritus ved CBS. Østergård forsker i national identitet fra 1500 og frem og er en flittig formidler og forfatter; senest med bogen ”Hvorhen Europa” fra 2018, som er et stort værk, der giver et bud på de historiske forudsætninger for det moderne Europa og EU. Uffe Østergård er også en hyppig skribent i Tidsskriftet SFINX.

In Stock.
DKK 75,00
Du sparer

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

Our website uses cookies to remember your settings, statistics and personalization of content and ads. This information is shared with 3rd party. By continuing to use the website you accept the cookie policy.