Proces Tidsskriftet SFINX

Antagelse

Ansvarshavende redaktør antager artikler til publicering efter rådgivning fra reviewer. Antagelse kan være betinget af en omarbejdelse af teksten og rettelser af faktuelle fejl. Vurderer ansvarshavende redaktør, at en artikel ligger udenfor fondens formål, kræver megen omarbejdelse, ikke er videnskabeligt funderet, er alt for omfangsrig eller indeholder mange faktuelle fejl kan artiklen afvises. Artikler publiceret andetsteds antages ikke.

Review

Artikler gennemgår anonym review hos en fagspecialist. Dækker artiklen flere discipliner kan dobbelt review forekomme.

Redigering

Kan artiklen antages overgår artiklen til én af vore redaktører. Redaktørens opgave er at hjælpe artiklen og forfatteren bedst muligt på vej. Redaktøren kan derfor foreslå ændringer til artiklen uden dog at ændre på indholdet udover eventuelle betingelser udstukket af reviewer og ansvarshavende redaktør. Når forfatter og redaktør er enige, betragtes artiklen som endeligt godkendt, og der kan ikke længere rettes mod manus. Forfatteren får tilsendt den endeligt godkendte artikel.

Korrektur

Foretages af ansvarshavende redaktør.

Særtryk

Der fremstilles ikke særtryk.

Honorar

Vi kan desværre ikke betale honorar til forfattere.

Husk

At indberette publikationen i eventuel forskningsdatabase.

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.