By & kultur, Haver & kultur, Konflikt & kultur og Veje & kultur

By & kultur, Haver & kultur, Konflikt & kultur og Veje & kultur
DKK 600,00
DKK 450,00
Du sparer DKK 150,00

By & kultur

Paperback, 84 sider, illustreret, 21,5 x 28 cm.
Antologi om byer og bydannelse i middelhavsområdet, fra de tidligste bydannelser omkring 6000 f. Kr. til 1700-tallet e.Kr. Forfatterne tager udgangspunkt i arkæologiske, litterære, propagandistiske (ideale forestillinger), kunsthistoriske, teologiske, historiske og samfundsmæssige forhold.

Byogkultur opslag

Haver & kultur

Paperback, 80 sider, illustreret, 21,5 x 28 cm.
Antologi om havekunst ved Middelhavet. Nogle haver findes kun omtalt i tekster og gamle kilder, nogle er forfaldne og glemt, mens andre fortsat lever, atter andre lever kun i kunstens værker. Vi føler ingen afstand mellem os og disse haver, vi forstår dem umiddelbart. Vi fornemmer skønheden, farverne og æstetikken, selv forfaldet taler til os. Hvad er det, der gør, at vi føler os hjemme i alt fra en antik have, over retlinjede franske anlæg til islamiske haver, og betages af duftende roser og buksbom hække? Det er, at haven er levende som os selv.

Haverogkultur opslag

Veje & kultur

Paperback, 84 sider, illustreret, 21,5 x 28 cm. 
Veje og stier er trådt af de første mennesker på kloden. Veje forbinder os over kulturer og grænser. De er civilisationens byggesten, for veje forbinder mennesker, byer og lande, og udveksler information og kultur i videste forstand. Veje & Kultur indeholder artikler fra vores civilisations historie med udgangspunkt i arkæologi, historie, religion, teologi, kunsthistorie og kulturhistorie. 

2628 Veje kultur opslag

Konflikt & kultur

Paperback, 84 sider, illustreret, 21,5 x 28 cm.
Hvad er der med kulturarven, som er så afgørende? Og hvem er det der bestemmer, hvad der er vigtigt at bevare for eftertiden? Magasinet Konflikt & Kultur rejser disse spørgsmål, som en forskergruppe fra Italien, Rumænien, Polen og Danmark har formuleret i et forsøg på at forstå, hvorfor kulturarv trues, og for at  finde mulige tiltag, som kan minimere trusselsbilledet. Konflikt & Kultur er tænkt til refleksion over kulturarvens vigtighed og over, hvordan vi sammen passer på den.

2613 Konflikt kultur opslag

På lager
DKK 600,00
DKK 450,00
Du sparer DKK 150,00

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.