Tidsskriftet SFINX Gaveabonnement 2022 · Fornyelse

Tidsskriftet SFINX Gaveabonnement 2022 · Fornyelse
DKK 375,00
Du sparer

Du kan genabbonnere her i vores webshob. Husk at skrive abonnementsnummer og dit navn når du fonyer gaveabonnementet.

Du kan også forny gaveabonnementet ved at lave en bankindbetaling til Danske Bank, Regnr.: 3000 Kontonr.: 4809514587. Husk at skrive abonnementsnummer og navn i beskedfeltet.

SFINX er det eneste tidsskrift i Nordeuropa, der udelukkende dækker Middelhavsområdet

I Tidsskriftet SFINX fortæller nogle af Danmarks førende forskere og eksperter inden for antik historie, arkitektur, arkæologi, erindringsforskning, filologi og sprog, filosofi, historie, kulturhistorie, kunsthistorie, politisk historie, religionshistorie og teologi om Europas, Mellemøstens og Nordafrikas historie og kulturelle relationer. Fra de første mennesker slog sig ned omkring Middelhavet, helt frem til vores egen tid. Landene rundt om Middelhavet er både Europa og Europas nærmeste naboer. Men de er også forbindelser til Afrika og Asien. Det er derfor både afgørende og nødvendigt at forstå det som er sket, og det som sker nu i områderne, hvis du vil have en bedre forståelse for den tid du lever i nu. Skiftende magthavere i området har kontrolleret handel og forbindelser til fjernere destinationer, og det er blevet til møder mellem kulturer, som har udvekslet varer, forestillinger og viden. Kulturer i Mesopotamien (Irak), Ægypten, Grækenland og Italien har således været forudsætninger for dansk og europæisk kulturhistorie. 

På lager
DKK 375,00
Du sparer

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.