SFINX 2018 årgang 41:4

SFINX 2018 årgang 41:4
DKK 90,00
Du sparer

SFINX 2018
Årgang 41:4
Hæfte 36 sider, illustreret

SFINX 41 4 produktbilleder opslag

Afmystificering af etruskerne

Museumsleder ph.d. Vinnie Nørskov AAU præsenterer bogen Tæt på Etruskerne og fortæller hvad det er, der har gjort den etruskiske kultur til en særlig kultur blandt de mange lokale kulturer i det før-romerske Italien.

Neros Gyldne Hus lever

Cand.mag. i kunsthistorie Line Brædder fokuserer i sit bidrag på opbygningen af en udstilling og dens virkemidler i Rom, i Neros gyldne hus.

Johannes af Plano Carpinis lange rejse

Lars Krants, overinspektør, afdelingsleder på Moesgård Museum, Aarhus, beskriver hvordan Pave Innocens IV i 1245 beslutter sig for at sende en officiel udsending afsted til mongolerne, nemlig franciskanermunken Johannes af Plano Carpini.

En genfunden kunstskat i Rom

Henning Galmar, tidligere rektor cand.mag., fører læseren til en sjælden gotisk aula i Rom, som er et smukt rum med spændende billeder.

Fugl Føniks i Banja Luka

Jimmy Munk Larsen, kandidat i kulturarvsformidling Aalborg Universitet, tager, med udgangspunkt i bosnisk-serbiske militsstyrkers sprægning af Ferhadija moskéen i Banja Luka i 1993, fat på spørgsmålet om en heling efter en krig på det politiske og kulturelle plan.

Iran – i historiens søgelys

Claus Valling Pedersen, lektor i persisk KU, og nærorientalsk arkæolog Bo Dahl Hermansen præsenterer bogen Iran i historiens søgelys og sætter ord på Irans fortid og nutid.

På lager
DKK 90,00
Du sparer

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.