SFINX 2018 årgang 41:3

SFINX 2018 årgang 41:3
DKK 90,00
Du sparer

SFINX 2018
Årgang 41:3
Hæfte 44 sider, illustreret

SFINX 41 3 produktbilleder opslag

Antik bronzeproduktion

Torben Melander, tidligere museumsinspektør på Thorvaldsens museum, fortsætter den artikelrække vi har bragt om antikkens håndværk. Her er 
vi kommet til den antikke bronzeproduktion.

Sepolcreto Ostiense bragt til live igen

Niels Bargfeldt, ph.d. i klassisk arkæologi og Eva Mortensen forsknings-assistent ph.d. (UrbNet, AU) beskriver i deres bidrag en vigtig nekropol ved San Paolo Fuori le Mura og dens fund-historie, tilgængelighed og det arbejde, der gøres med at dokumentere og lave en 3D-model.

Tre franske guldmønter fra hundredeårskrigen

John Christian Christiansen, cand.mag og rådgiver i Uddannelses-direktoratet i Oslo med ansvar for Historie og samfundsfag, tager livtag med tre franske guldmønter og deres rolle i forhold til hundredeårskrigen.

Basilikaen Santa Maria della Quercia, Viterbo

Torben Giver Andersen, cand. mag, fører læseren til kirken Santa Maria della Quercia lidt uden for Viterbo i Lazio og fortæller dens bemærkelsesværdige tilblivelseshistorie.

Clemente Susinis ”Anatomiske Venus”

Kunsthistorikeren cand. mag Signe Havsteen, Kilder til Dansk Kunsthistorie ved Den Hirschsprungske Samling, åbner op for et spetakulært syn i Museo di Storia Naturale ”La Specola” i Firenze – et museum for naturvidenskab fra 1775.

Rumænsk nationalisme og den unierede kirke

Kjeld Erbs, cand. scient.pol. fortæller den lidet kendte historie om Micu Klein, der blev den unierede kirkes mest betydningsfulde skikkelse i Rumænien.

På lager
DKK 90,00
Du sparer

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.