By & kultur og Haver & kultur

By & kultur og Haver & kultur
DKK 300,00
DKK 200,00
Du sparer DKK 100,00

By & Kultur

Paperback, 84 sider, illustreret, 21,5 x 28 cm.

Antologi om byer og bydannelse i middelhavsområdet, fra de tidligste bydannelser omkring 6000 f. Kr. til 1700-tallet e.Kr. Forfatterne tager udgangspunkt i arkæologiske, litterære, propagandistiske (ideale forestillinger), kunsthistoriske, teologiske, historiske og samfundsmæssige forhold.

Byogkultur opslag

Haver & kultur

Paperback, 80 sider, illustreret, 21,5 x 28 cm.

Antologi om havekunst ved Middelhavet. Nogle haver findes kun omtalt i tekster og gamle kilder, nogle er forfaldne og glemt, mens andre fortsat lever, atter andre lever kun i kunstens værker. Vi føler ingen afstand mellem os og disse haver, vi forstår dem umiddelbart. Vi fornemmer skønheden, farverne og æstetikken, selv forfaldet taler til os. Hvad er det, der gør, at vi føler os hjemme i alt fra en antik have, over retlinjede franske anlæg til islamiske haver, og betages af duftende roser og buksbom hække? Det er, at haven er levende som os selv.
Haverogkultur opslag

På lager
DKK 300,00
DKK 200,00
Du sparer DKK 100,00

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.