Kirker i Rom & Napoli

Kirker i Rom & Napoli
DKK 400,00
Du sparer

Kirker i Rom. Evighed og erindring i pavernes by

Kirker i Rom har Andreas Rude som forfatter. Hvert kapitel gennemgår helt centrale kirker i Rom. Udvalget er foretaget med særlig interesse for kirkerne som erindringssteder. I dem mødes Roms politiske historie og kristne fromhedsliv med kunstens righoldige udtryk. Bogen er en nøgle, der lukker op for en helt ny oplevelse af byens kirker.

Kulturarvsguideserien er en del af forlaget Orbis profil. I denne serie rummes rejsemål, som hører med til den globale kulturarv, og som derfor er en afgørende del af vor egen vesteuropæiske selvforståelse, identitet, historie og som angår vor fælles erindring.

5 hjerter 6Politiken          5 stjener 6Kristeligt Dagblad

 

Kirker i Rom opslag Peterskirken

Kirker i Rom jesus maria

Kirker i Rom san paolo

Napoli. Liv, død og mirakler

Denne bog handler mest om kirkerne og klostrene i Napoli, om tro og overtro, helgener og mirakler. Som altid i Europas gamle byer er kirkerne oplagte som afsæt, hvis man gerne vil vide noget om topografi og historie, og hvis man er nysgerrig efter kunstens klassiske temaer og de store personligheder, der i ældre tid var beslutningstagere, meningsdannere og smagsdommere. Der er nok at undres over. Og nok at overraskes af.

KDAGBLAD 4 stjernerKristeligt Dagblad

Orbis Napoli klostre

Orbis Napoli adel kirke

Orbis Napoli kirke kunst

På lager
DKK 400,00
Du sparer

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.