Dannelsesakademiet
Foredrag: UDSAT! Archimedes – Naturvidenskab som kulturarv

Claus Glunk, Bonnie Hegner og Chr. Gorm Tortzen præsenterer videnskabsmanden Archimedes og hans skrifter. Archimedes har i høj grad bidraget til europæisk kultur og samfundsudvikling, og hans teorier og opdagelser er en del af vores kulturarv. Både Leonardo da Vinci og Galilei hyldede Archimedes og hans epokegørende matematiske teoridannelser, som de selv byggede videre på.

Tid: UDSAT TIL SENSOMMEREN 2020

Sted: Sct. Andreas Kirke (Festsalen), Gothersgade 148, 1123 København K.
Billetter: Først til mølle..., 50 billetter.

DKK 75,00
Foredrag: UDSAT! Den tidlige kristne billedverden

Sandra Kastfelt tager os med ind i et ukendt og spændende billedunivers, hvor et selvstændigt kristent billedsprog langsomt vokser frem af den billedrige romerske kunst. Gennem et billedforedrag præsenterer hun en række af bogens temaer og motiver, så vi føres fra de ældste kendte kristne billeder i form af enkle dekorationer på brugsgenstande fra omkring år 200 over gravudsmykninger til 300 og 400-tallets kirkekunst.

Tid: UDSAT TIL SENSOMMEREN 2020

Sted: Sct. Andreas Kirke (Festsalen), Gothersgade 148, 1123 København K.
Billetter: Først til mølle..., 50 billetter, billetsalg lukker tirsdag den 12. maj 2020.

DKK 75,00

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.