Om Forlaget Orbis

Beskrivelse

Forlaget Orbis udgiver bøger om middelhavsområdets kunst og kultur. Hermed forstås en geografisk afgrænsning til områder, der grænser op til Middelhavet og områdernes kultur og kulturelle relationer. Kulturelle relationer kan også omfatter områder, der ikke grænser direkte op til Middelhavet (fx Iran/Persien). I de tilfælde skal der være en tydelig relation til middelhavsområdets kulturer, og der finder en konkret vurdering sted. Tidsmæssigt befinder vi os fra fortid til nutid.

Bøgerne er forskningsbaserede og samtidig skrevet for en bred læserkreds, det være sig den alment kulturinteresserede eller folkeskole- og gymnasielæreren.

Bøgerne kan enten være monografier eller antologier og skrives primært af forskere og overvejende indenfor følgende discipliner: arkæologi, historie, kunsthistorie, religion, filologi og teologi.
Manuskripter er underlagt faglig review.

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.