• Home
  • Nyheder
  • "Syriens historie fortalt af Nørrebros hjemløse"

"Syriens historie fortalt af Nørrebros hjemløse"

De københavnske kulturfællesskab VINK har anmeldt fotoudstillingen Eyes on Syria. Læs den flotte anmeldelse her http://www.vinkkbh.dk/kunst/syriens-historie-fortalt-noerrebros-hjemloese/

Vandreudstillingen Eyes on Syria vil nu bevæge sig rundt i landet, bl.a. i kulturhuse, på biblioteker og udendørs pladser. Hold øje med vores hjemmeside så du ved hvornår udstillingen kommer forbi dig.

"Jeg må erkende, at jeg finder det utrolig interessant, når kunsten løsriver sig fra institutionen og får lov til at forene sig med virkeligheden, hverdagen og livet som ikke blot udgøres af søndage eftermiddage med tid og overskud på et museum. Men når kunsten også ses i forbifarten i stress og jag, på gåturen alene og i solskin og regnvejr. Gamle som unge, hjemløse som studerende som direktøren. Når kunsten ikke er forbeholdt nogle, men er tilgængelig for alle. Og særligt interessant er det med denne udstilling, der i høj grad bør ses af alle. Alle burde se syrerne i øjnene, se de virkelige mennesker, deres kulturarv, deres virkelighed og ikke blot skræmmebillederne i nyhederne."

Christine Weimar Kudsk, VINK

 

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.