• Home
  • Nyheder
  • Udendørs fotoudstillingen Eyes on Syria på Blågårds Plads fra 1.–31. oktober

Udendørs fotoudstillingen Eyes on Syria på Blågårds Plads fra 1.–31. oktober

Med fotoudstillingen Eyes on Syria fortæller Forlaget Orbis og Kulturkurser.dk historien om et Syrien, der ikke længere findes. Udstillingen kan ses gratis på Blågårds Plads 1.–31.oktober 2016

I 1961 kørte tre danske fotografer gennem Syrien i et folkevognsrugbrød på vej til arkæologisk feltarbejde i Ægypten. Ruten gik blandt andet gennem Aleppo, Krak des Chevaliers, Maaloula og Damaskus. På deres vej blev de grebet af den rigdom af kultur og historie, som de mødte. Og de dokumenterede deres indtryk gennem omkring 150 fotos.

På Blågårds Plads kan du se et udvalg af billederne, i en gratis udendørs fotoudstilling der vil vække nysgerrighed, forundring, glæde og debat. På åbningsdagen kan du købe den 144 sider store fotobog Eyes on Syria på pladsen – derefter sælges den I Støberiets café. Udstillingen kan ses 24 timer i døgnet.

Vi fejrer udstillingen med et åbningsarrangement lørdag den 1. oktober kl. 12–15.00 på Blågårds Plads. Der vil være talere, musik, popcorn til børnene, mulighed for at købe syrisk mad samt foredrag om Syriens historie.

 

Program for åbningsarrangement lørdag d. 1. oktober

12.00: Åbningstale v. Buthaina Shaheen, Det Syriske Kulturinstitut i Danmark.
12.15: Koncert m. duoen Maher & Salem fra Den Syriske Kulturkaravane.
13.00: Oplæg v. lektor June Dahy og institutleder Ingolf Thuesen fra Instituttet for Tværkulturelle og Regionale Studier.
12.00–14.30: Bar & Bistro Sorte Firkant serverer Mediterranean Mezze (pris: 50–85 kr.)

Udstillingen er arrangeret i samarbejde mellem Støberiet, Forlaget Orbis og KulturKurser.dk

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.