Sommerudstilling af foto fra Eyes on Syria

Fra 1. juli til 31. august kan man gratis se vandreudstillingen Eyes on Syria på Det Humanistiske Fakultetsbibliotek, Njalsgade 112, 2300 København S (klik her og se kort).


Udstillingen viser hverdagsbilleder fra Syrien i 1961, før krigen og ødelæggelserne. Danmark deltog det år i en mission for at redde truet kulturarv i Ægypten. Med på opgaven var to danske fotografer. Rejsen gik fra Danmark gennem Europa, og videre til Syrien fra Tyrkiet, i et folkevognsrugbrød. Undervejs blev der taget omkring 150 fotos fra Syrien. Disse negativer er for nyligt dukket op i arkiverne på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier på Københavns Universitet. I samarbejde med Det danske Institut i Damaskus er de bedste af dem nu udgivet i bogen Eyes on Syria, der har til formål at dokumentere kulturmøder.

Udstillingen er åben alle hverdage mellem kl 10–17.

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.