Abonnement tidsskriftet SFINX

Abonnement tidsskriftet SFINX
DKK 345,00
Du sparer

SFINX er et rigt illustreret tidsskrift om middelhavsområdets kultur og historie. Med et abonnement kan du fordybe dig i den nyeste viden om området, fire gange årligt. Hvis du vil have en dybere, factbaseret forståelse for vores egen, Europas og Mellemøstens kulturhistorie, så er SFINX en intellektuel godtepose.

Du kan også give et abonnement som gave. Husk at skrive hvem der skal modtage tidsskriftet når du bestiller.

Se eksempler på SFINX rejsenumre >

Se eksempler på almindelige SFINX numre >

Se eksempler på SFINX temanumre >

Se bøger fra Forlaget Orbis >

Du finder det kun i SFINX

Middelhavet forener Asien, Afrika og Europa, og siden tidernes morgen har de tre kontinenter været forbundet af bl.a handel. Det har skabt møder mellem kulturer, og viden og forestillinger er blevet delt, selvom området er blevet kontrolleret af skiftende magthavere, kongeriger og bystater. SFINX er det eneste tidsskrift i Nordeuropa der udelukkende beskæftiger sig med alt dette, og med områdernes kultur og kulturelle relationer. Fra fortid til nutid.

SFINX skrives af forskere og eksperter

Alle artikler i SFINX skrives af forskere og eksperter, i et lettilgængeligt sprog, og alle artikler skal igennem et peer review. Det betyder at de bliver vurderet og godkendt fagligt af eksperter inden for samme fagområde, inden de bliver publiceret.

Værsgo! Læs tre GRATIS smagprøver på SFINX artikler

Recep Tayyip ’Atatürk’ >
Af Mogens Pelt, Lektor dr.phil. Saxo-Instituttet, Københavns Universitet

Kongernes Rom >
Af Sine Grove Saxkjær, ph.d. postdoc, Det Danske Institut i Rom og Jan Kindberg Jacobsen, Inspektør, Ny Carlsberg Glyptotek.

Antikkens Aquileia. Fra verdensby til landsby >
Af Morten Warmind, lektor ph.d., Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier, KU.

SFINXs læsere ønsker at fordybe sig i factbaseret viden

SFINX henvender sig til en bred læserkreds. Tidsskriftet læses af bl.a. forskere, undervisere, universitetsstuderende og mennesker med interesse for middelhavsområdets historie, kultur og kulturelle relationer. Fælles for dem alle er at de ønsker at fordybe sig i ny, factbaseret viden om området.

4 numre årligt for 345 kr.

Du får Tidsskriftet SFINX leveret direkte til din adresse fire gange årligt; i marts, juni, september og december. Et årsabonnement koster 345 kr. (prisen er inkl. forsendelse) og indeholder tre almindelige numre på 36 sider og et udvidet rejsenummer på 68 sider. Tidsskriftet er 17 x 24 cm, tryk på lækkert papir, og designet er enkelt og læsevenligt – med farvebilleder, kildehenvisninger og henvisninger til at læse mere. 

Kan også gives som gaveabonnement!

På lager
DKK 345,00
Du sparer

Copyright © 2015 Forlaget Orbis - Alle rettigheder forbeholdt - Web udarbejdet af Weis & Wise

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.